Utilitzem cookies, estàs d'acord? Info Acceptar
Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més
  • IVE Barcelona
    Interrupció voluntària de l'embaràs, un dret sexual i reproductiu bàsic.

Interrupció Voluntària de l'Embaràs

Avui l'avortament és legal i un dret
avortament Barcelona

A Espanya l'avortament és legal fins a la setmana 14 de gestació per lliure voluntat de la gestant i comtempla la interrupció de l'embaràs per patologia fetal o per salut materna (física i psíquica) fins a la setmana 22.

La pràctica sanitària de l'avortament s'ha de realitzar per professionals especialistes, amb formació específica en les tècniques d'interrupció de l'embaràs i amb capacitat de donar suport a la intervenció. L'avortament quan es realitza per mans expertes és una intervenció de molt baix risc, ja que es realitza de forma ambulatòria i és altamente eficient. 

Centre Mèdic Aragó compta amb més de 25 anys ajudant a les dones a accedir a un avortament legal i segur per a la seva salut. Prioritzem el benestar de la dona i per això comptem amb una unitat específica integrada per professionals especialistes en la realització de l´avortament.

Per interrompre l'embaràs en les primeres setmanes de gestació hi ha dos mètodes segurs: el farmacològic i l'instrumental.

Quin tipus d'IVE necessites?

Coses a saber

Què he de portar?

El dia de la seva visita per a un procediment d'avortament vostè hauria de portar:

  • DNI o passaport. Si és menor d'edat ha d'acudir amb un dels seus pares o tutor legal.
  • Per a la seva comoditat: camisa de dormir o bata llarga, mitjons, roba interior de recanvi i 2 compreses.
  • Full de referència o de derivacion en cas de tenir-la.
  • Ecografia prèvia en cas de tenir-la.
  • Analítica de sang amb grup sanguini i factor Rh (en cas de tenir-ne).

 

Quant costa un avortament?

Des Centre Mèdic Aragó et vam informar sobre els preus per realitzar un avortament, per a qualsevol dubte pots posar-te en contacte amb nosaltres i t'atendrem amb molt de gust.

Depenent de l'tipus d'avortament el cost de la mateixa serà diferent:

- Avortament Farmacològic des de 350 € (només fins a 9 setmanes de gestació)

- Avortament Quirúrgic des 300 € fins a 2.200 € (depenent de les setmanes de gestació)

Drets

Vostè té el dret de ser informada en detall sobre els riscos implicats en la realització d'un avortament i a ser tractada amb respecte.

TTota la informació que ens proporcioni serà acuradament registrada i protegida sota la Llei Oficial de Protecció de Dades.

Si vostè tingués alguna queixa de l'estada a la clínica, li preguem es posi en contacte amb la direcció de Centre Mèdic Aragó: contact@centromedicoaragon.com

El nostre objectiu és millorar cada dia en l'atenció a les nostres pacients i estaríem encantats de tractar qualsevol tema amb vostè.

Complicacions

Especialment per als embarassos més avançats, hi ha un petit risc de complicacions. Totes les nostres clíniques tenen un conveni amb l'hospital de referència més proper perquè en casos que sigui necessari brindi suport immediat.

Atès que els procediments es duen a terme en quiròfan en condicions asèptiques, el risc d'infeccions és molt petit. Un cop donada d'alta, en cas d'aparèixer febre, dolor abdominal important o sagnat profús, és millor contactar amb la nostra clínica el més aviat possible o amb el seu metge de capçalera.