Utilitzem cookies, estàs d'acord? Info Acceptar
Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més
  • MTS ITS Barcelona
    Consulta d'ETS: Servei ràpid, còmode i confidencial

Enfermetats de Transmissió Sexual

És millor descartar o tractar a temps que exposar-se a complicacions a llarg termini.

clinica avortament Barcelona

Les Enfermetats de Transmissió Sexual (E.T.S) són diverses i freqüents sobretot a l'edat mitjana de la vida, encara que poden  afectar a totes les edats que estan sexualmente actives.

Al Centre Mèdic Aragó, el tractament d'aquestes malalties es basa en el diagnòstic exacte i confidencial. L'especialista indica el tractament específic per a  cada cas. La valoració de les parelles sexuals és vital per evitar reinfeccions i complicacions.

Les enfermetats de transmissió sexual més freqüents són SIDA, herpes genital, sífilis, uretritis, virus del Papil·loma Humà (VPH), Epididimitis y linfogranuloma veneri.

Aquestes enfermedades poden afectar potencialment a tota la població sense distinció de raça ni sexe. En els últims anys, la consulta d'infecció sexual està sent una de les més sol·licitades gràcies a l'avanç en medicina preventiva. 

En el maneig de les ITS és fonamental que existeixi una bona informació. No hem de descuidar-nos, és millor tractar a temps que exposar-se a complicacions a llarg plaç.