Utilitzem cookies, estàs d'acord? Info Acceptar
Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més
  • vasectomia Girona
    Vasectomia, una manera segura i eficaç de prevenir un embaràs no desitjat

Vasectomia

¿Busques un mètode anticonceptiu permanent?
vasectomia Barcelona

Si considera que la seva família està completa, la vasectomia és una manera segura i eficaç de prevenir un embaràs no desitjat. La vasectomia té com a propòsit ser un mètode anticonceptiu permanent i és la solució perfecta si està convençut de que no vol tenir més fills.

La vasectomia és un procediment ambulatori senzill realitzat amb anestèsia local. Durant la vasectomia, el metge segella els  conductes deferents que és per on transiten els espermatozoides al sortir dels testicles en direcció a la pròstata. Això fa que ja no es pugui produir un embaràs.

La vasectomia no afecta a la seva  capacitat de mantenir una erecció, de sentir plaer sexual o d'ejacular. No obstant, la seva ejaculació seminal no contindrà espermatozoides, que són reabsorbits pel cos. 

Si ho prefereix, es  pot realitzar la vasectomia amb sedació, que permet realitzar la intervenció sense notar cap molèstia.

El procedimient dura aproximadament de 15 a 30 minuts i pot ser donat d'alta immediatament després.

A les Clíniques CMA trobarà un dels  millors equips mèdics de Catalunya. Si està interessat en la vasectomia, pot posar-se en contacte amb nosaltres i li donarem visita cita amb un dels nostres especialistes.