Utilitzem cookies, estàs d'acord? Info Acceptar
Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més
  • Operació frenet Barcelona
    Corregeix el frenet curt i recupera la funcionalitat normal

Operació de Frenet

Corregeix el frenet curt i recupera la funcionalitat normal

Frenet Mallorca

El frenet és la pell que uneix el gland amb el prepuci i quan és massa curt pot estripar-se provocant  petites hemorràgies, dolors en l'erecció i dificultar les relacions sexuals.

Gràcies a l'operació de frenet, s'aconsegueix corregir aquest defecte i recuperar la funcionalitat normal, evitant les complicacions.

Es tracta d'una operació senzilla que amb prou feines dura  20 minuts que es practica amb anestèsia local i de manera ambulatòria ja que el post-operatori no comporta cap complicació.

Estàs pensant en una cirurgia urològica?

Es pot realitzar l'operació de frenet i de fimosi en una sola visita?

Si. Encara que són dues intervencions diferents, es poden realitzar ambdues en un mateix acte operatori i així aprofitar els seus avantatges i un mateix període de recuperació.

Quant temps haig de romandre sense mantenir relacions sexuals?

Es recomana no mantenir relacions durant tres o quatre setmanes després de l'operació per aconseguir una bona recuperació. Després d'aquest moment es podrà reprendre sense límits l'actividat sexual.

¿Quin tipus de precaucions haig de tenir a casa?

Durant els primers 10 dies ha de rentar la ferida quirúrgica dues vegades al dia, assecar bé i després aplicar una crema antisèptica via tòpica.

Quant temps es triga a reincorporar-se a las activitats habituals?

Després de dos dies de repòs es pot reincorporar a les activitats de la vida diària, no obstant això ha d'anar amb compte amb els esforços físics que puguin afectar la zona durant dues setmanes, després de la qual, la recuperació serà completa.