Utilitzem cookies, estàs d'acord? Info Acceptar
Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més
  • Uròleg Barcelona
    Operació de fimosis

Operació de fimosis

La circumcisió comporta nombrosos beneficis més enllà de la correcció de fimosi

fimosi barcelona

La fimosis es dóna quan el prepuci no aconsegueix retreure's prou com per deixar al descobert el gland, la qual cosa pot molestar a l'hora de mantenir relacions sexuals, d'orinar i predisposa a tenir infeccions de la via urinària.

Encara que aquesta  cirugia es sol realitzar en la infància, en molts casos la seva correcció es retarda fins a l'etapa adulta.

Es  tracta d'una operació senzilla que amb prou feines dura 30 minuts, i que es practica amb anestèsia local, per la qual cosa el  post-operatori és relativament còmode.

Estàs pensant en una cirurgia urològica?

Es pot realitzar l'operació de frenet i de fimosi en una sola visita?

Si. Encara que són dues intervencions diferents, es poden realitzar ambdues en un mateix acte operatori i així aprofitar els seus avantatges i un mateix període de recuperació.

Quant temps haig de romandre sense mantenir relacions sexuals?

Es recomana no mantenir relacions durant tres o quatre setmanes després de l'operació per aconseguir una bona recuperació. Després d'aquest moment es podrà reprendre sense límits l'actividat sexual.

¿Quin tipus de precaucions haig de tenir a casa?

Durant els primers 10 dies ha de rentar la ferida quirúrgica dues vegades al dia, assecar bé i després aplicar una crema antisèptica via tòpica.

Quant temps es triga a reincorporar-se a las activitats habituals?

Després de dos dies de repòs es pot reincorporar a les activitats de la vida diària, no obstant això ha d'anar amb compte amb els esforços físics que puguin afectar la zona durant dues setmanes, després de la qual, la recuperació serà completa.