Utilitzem cookies, estàs d'acord? Info Acceptar
Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més
  • avortar Barcelona
    Amb tú, sempre que ens necessitis
  • ginecòleg a Barcelona
    Ginecologia: Amb tu, totes les etapes de la teva vida
  • clinica avortament Barcelona
    Vasectomia, una manera eficaç i segura de prevenir un embaràs no desitjat
avortament Barcelona

Avortament Legal

Som una clínica especialitzada en avortament legal i segur per a la seva salut. Comptem amb més de 25 anys d´experiència en la pràctica sanitària de l´avortament.

Ginecologia Barcelona

Ginecologia

El nostres ginecòlegs proporcionen asistencia sanitària a totes les etapes de la vida, desde de l´adolescència fins a la menopausia.

vasectomia Barcelona

Vasectomia

Si considera que la seva família està completa, la vasectomia és una manera segura y eficaç de prevenir un embaràs no desitjat.

uròleg Barcelona

ETS

Les Emfermetats de Transmissió Sexual (E.T.S.) són diverses i freqüents sobretot en l'edat mitjana de la vida, encara que poden afectar a totes les edats.

Més de 25 anys d'experiència en l'avortament legal a Barcelona, Girona i Mallorca

Actualitat

Pacient estrangera

Avortament Barcelona, Mallorca i Girona

Un elevat percentatge dels nostres clients provenen de l'estranger

Comptem amb més de 25 anys d'experiència treballant amb pacients estrangeres. 

Parlem el teu idioma i t'ajudem en tot el que necessitis per preparar el teu viatge i estada a Barcelona, Palma de Mallorca o Girona. Farem que la teva estada sigui el més còmoda i agradable possible.

Qui som

El Centre Mèdic Aragó compta amb més de 25 anys d'experiència ajudant a les dones a interrompre un embaràs no desitjat.Si està considerant avortar, és important que sàpiga que no està sola. Cada any ajudem a milers de dones en la seva situació.

Des d'una visió experta, donem especial importància a la informació, prevenció i securetat acerca de l´avortament, l´us de mètodes anticonceptius i d´infeccions de Transmissió Sexual.

En les nostres cliniques trobarà professionals amb experiència, sense prejudicis i amb una sensibilitat especial per oferir a pacients i familiars una excel·lent qualitat assistencial i humana.