Utilitzem cookies, estàs d'acord? Info Acceptar

  Centre Mèdic Aragó està present a Itàlia

  04-12-2017

  Estem encantats d'anunciar que ampliem la nostra marca per Itàlia, per ajudar a totes aquelles dones que volen avortar però que al seu país no està permès a causa principalment per motius culturals, ja que pateixen una gran pressió de la societat en estar mal vist.

  Per donar solució a aquest problema, Centre Mèdic Aragó ofereix el servei d'avortar a Espanya garantint la màxima discreció i la màxima tranquil·litat per a la dona, ja que és la nostra única preocupació i el nostre objectiu principal , que la pacient es troba tranquil·la i segura de la decisió que prendrà.

  A més, les pacients que ens visiten a la nostra clínica per avortar sempre els oferim tota la informació referent als diferents tractaments que apliquem així com preguntes més freqüents com ara si el fetus sentirà alguna cosa o si les dades són 100% confidencials.

  Tot el nostre equip està altament qualificat així com en constant formació per garantir un servei d'alta qualitat gràcies a la tecnologia avantguardista amb la qual treballem en Centre Mèdic Aragó.

  Si vius a Itàlia i prens la decisió d'avortar, pots trucar-nos al 0034 93 452 99 30 o sol·licitar una visita mitjançant el formulari de contacte.