Utilitzem cookies, estàs d'acord? Info Acceptar
Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més
  • interrupció voluntària embaràs IVE
    L'avortament instrumental es pot realitzar fins a la setmana 22.

Avortament instrumental

Des de 300€, sense dolor i fins a les 22 setmanes

avortament quirúrgic Barcelona

Fins a 14 setmanes

El procedimient d'avortament quirúrgic fins a 14 setmanes consisteix en una aspiració guiada per ecografia.

El procedimient es duu a terme en un quiròfan, en un ambient totalment estèril. Es desinfecta el coll uterí amb una solució yodada i apliquem anestèsia local en punts coneguts del coll uterí per facilitar la seva dilatació fins a poder inserir un tub de plàstic fi per a l'aspiració del contingut uterí. Les dones refereixen experimentar aquesta aspiració com una regla forta, però curta. El procedimient dura entre 5 i 10 minutos.

Després del procedimient, descansarà un temps prudencial a la sala de recuperació on el personal d'infermeria estarà amb vostè en tot moment i li explicarà amb més detall els passos a seguir després de ser donada d'alta.

A partir de 14 setmanes

A les clíniques de Barcelona i Girona també es pot interrompre embarassos de fins a 22 setmanes de gestaciò. Per a aquests procedimients es necessita dilatar una mica més el coll uterí i en alguns casos, s'administra un medicament (Prostaglandina) dues hores abans del procediment per estovar el coll uterí. El contingut uterí s'evacua utilitzant un instrumental ginecològic especial i un tub de plàstic per a l´aspiració. Aquest és un procedimient una mica més llarg i dura entre 10 i 20 minuts.

Després del procedimient, passarà a la sala de recuperació on el personal d'infermeria estarà amb vostè en tot moment i li explicarà amb més detall els passos a seguir després de ser donada d'alta. El temps a la sala de recuperació és una mica més llarg que en els embarassos de menys de 14 setmanes.

Sedació

L'avortament generalment es fa amb  anestèsia local. No obstant això, vostè pot triar la sedació que li permetrà estar adormida durant tot el procedimient, permetent un avortament sense dolor ni molèsties.

Aquest tipus d'anestèsia requereix que la pacient vingui en dejú de 5 hores prèvies al seu procediment.

Després del procedimient es despertarà immediatament, en ser una sedació superficial, i passarà a la sala de recuperació.

Cita control

Totes les nostres pacients surten amb una cita per a la seva visita control dues setmanes després del procedimient d'avortament o Interrupció Voluntària de l'Embaràs (IVE). Es  pot realitzar a les nostres clíniques de Barcelona, Palma de Mallorca o Girona o amb el seu metge de capçalera. Durant la visita de control, el metge realitza una ecografia i es valora com ha estat l'evolució després del procedimient d'avortament o Interrupció Voluntària de l'Embaràs IVE. A continuaciò si tot ha anat bé, l´hi donarà l´alta definitiva.

Preus avortament quirúrgic

Tram Preus
Menys de 12 setmanes.  300 - 390 €
12 - 14 setmanes. 400 - 490 €
15 - 16 setmanes 690 €
17 - 18 setmanes 890 €
19 - 20 setmanes 1.200 €
21 setmanes 1.700 €
22 setmanes 2.200 €