Utilitzem cookies, estàs d'acord? Info Acceptar
Actualitzacions de COVID 19: Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat. Llegir més

Actualitzacions de COVID 19

Som aquí per a vostè durant aquest temps de necessitat

El Centre Mèdic Aragó aquí per a vostè durant aquests temps incerts. Seguim oberts i seguim brindant serveis essencials d'avortament a el temps que prioritzem la seguretat, la comoditat i el benestar dels nostres pacients. A la llum de la pandèmia de COVID-19, seguim totes les pautes el Ministeri de Sanitat i de l'OMS (Organització Mundial de la Salut) els i prenem precaucions addicionals per garantir la màxima seguretat per als nostres pacients i personal.

Abans d'arribar a la clínica, cada pacient és examinat per telèfon per detectar qualsevol símptoma o possible contacte amb qualsevol persona que tingui COVID-19. També li demanem a cada pacient que porti només una persona d'acompanyant a la seva cita.

A la clínica, el nostre model d'atenció privat centrat en el pacient ens permet mantenir fàcilment la distància entre els pacients. Les nostres sales d'espera són privades i treballem per garantir que les pacients no vegin a altres pacients o visitants, com sempre.

Estem avaluant a tots els que ingressen a la nostra clínica per detectar símptomes, inclosa febre, i immediatament escoltaremos a les pacients a la seva àrea privada. Allà, el nostre personal proporcionarà màscares als pacients i visitants i els demanarà als pacients i a la seva persona de suport que es rentin les mans.

El nostre personal també està prenent precaucions addicionals per garantir la seva seguretat. Portem màscares i un altre equip de protecció personal. Estem netejant tots els taulells, mobles, manetes de les portes, interruptors de llum i altres superfícies usant netejadors a base d'alcohol entre cada pacient i en qualsevol moment que tinguem alguna preocupació. La clínica està impecablement neta!

Estem més compromesos que mai per continuar brindant als nostres pacients la millor atenció.